V petek sem v angleški spletni trgovini Camerabox naročil nekaj dodatne opreme za svoj fotoaparat. Trenutno se zaradi nizkega tečaja funta resnično splača kupovati na otoku. Ker je bilo to moje prvo naročilo pri tem prodajalcu, sem bil seveda malce skeptičen glede dobave. Že res, da se reklamirajo s sloganom “Odposlano na dan naročila, dostavljeno naslednji dan”, a vendar nisem pričakoval, da bom stvari prejel že v ponedeljek zjutraj.

Še bolj pa sem navdušen nad DHL-ovim sistemom za vpogled v trenutno stanje poslane pošiljke. Takoj, ko je spletni prodajalec kurirju predal pošiljko zame, so me po elektronski pošti obvestili, da so prejeli pošiljko, naslovljeno name, poleg tega pa so mi tudi posredovali povezavo na spletno stran, na kateri lahko spremljam, kaj se s pošiljko dogaja. Prilagam posnetek strani, narejen po mojem prevzemu pošiljke.

In zaključek? Trenutno se preverjeno splača naročati stvari pri angleških spletnih prodajalcih. Vsaj za Camerabox lahko napišem, da so prijazni in zanesljivi. Preden so oddali pošiljko kurirju so z menoj celo telefonsko preverili nekaj podrobnosti v zvezi z naslovom za dostavo. Za dobrih 14 €, kolikor stane dostava, sem imel robo v rokah naslednji delovni dan, vmes pa sem lahko kadar koli preveril, kje se pošiljka nahaja.

Zagotovo tole ni bilo moje zadnje naročilo pri Cameraboxu.

  • Share/Bookmark
 


Komentirajte

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

blank