No ja, raj je bil verjetno predvsem za zmagovalce tekem, ostali pa bi verjetno raje videli, da na in ob progi ne bi bilo toliko blata, ali pač? V včerajšnjem zapisu sem na kratko podoživel celotno prireditev, a ker se je nabralo precej fotografij in včeraj, ko sem pisal objavo, vse še niso bile obdelane, sem se odločil, da danes naredim še en zapis. Tako dodajam nekaj slik iz ciljnega prostora, na katerih se lepo vidi, kakšni so tekmovalci prihajali v cilj in s kakšnimi kolesi. Pa čez kakšno blato smo se morali prebijati gledalci. Zanj sta kriva predvsem dva faktorja, to, da je vreme precej kislo in predvsem, da so pred nedavnim postavili novo vzpenjačo in je v celotnem prostoru sveže navožena zemlja, na kateri trava še ni imela priložnosti pognati.

Najprej pa objavljam posnetek s treninga štiri krosa, ki mi ga je prijazno odstopil brat Damjan, na katerem se lepo vidi, da so imeli tekmovalci zaradi lepljivega blata na progi resne težave pri preskakovanju grbin.

YouTube slika preogleda

Sledi pa še nekaj slik, predvsem tekmovalcev po prihodu na cilj ter nekaj prizadevnih delavcev, ki so pripomogli, da je prireditev lepo uspela.

  • Share/Bookmark
 


Komentarji

  1. 1
    kastiljokastiljo
    18.05.2010 ob 14:20

    Sem nekaj minut gledal po TVju – spuščati se po tem mora biti res noro :D Samo kot so povedali, in kot je bilo tudi videti, v nedeljo ni bilo več lepljivo, ampak je zelo drselo. Ni čudno, da so nekateri tako grdo odleteli :D

Komentirajte

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

blank